Nova atrakcija u Ludbregu: Arheološki park nudi i obiteljske ulaznice

Arheološki park u Ludbregu nedavno je svečano otvoren, a svi zainteresirani mogu ga razgledati od utorka do petka između 10 i 18 sati po ljetnom vremenu i 10-17 po zimskom te subotom od 9 do 13 sati. Ponedjeljkom i blagdanom park ne radi. Ulaznice su za odrasle po 20 kuna, a ako se radi o grupi od 20 do 50 ljudi, onda je ulaznica 15 kuna, dok učenici, studenti i umirovljenici plaćaju 15 kuna, a za grupnu ulaznicu 10 kuna.

Obiteljska ulaznica za dvoje odraslih i do troje djece iznosi 40 kuna. Posebno se može razgledati i stalni postav sakralne umjetnosti i kapelica Sv. križa u dvorcu Batthyany, a ulaznice su po istim cijenama kao i za arheološki park.  Mogu se kupiti i ulaznice za obje lokacije, a one tada iznose za odrasle 40 kuna, grupne po 30, za učenike, studente i umirovljenike po 20 kuna i pojedinačne i grupne, dok je obiteljska ulaznica 50 kuna.  Dodatno se stručno vođenje grupa po navedenim lokacijama plaća 100 kuna, a grupe se trebaju prethodno najaviti da se organizira raspored razgledavanja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI