Nova dvorana uredit će se u Svetom Đurđu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Pred Hrvačkim klubom Ludbreg, naravno, ako viša sila to dopusti, vrlo je važna godina. U kluba su najavili svoj ambicije koje nisu malene. Prva je ta da ludbreški hrvački klub dobije svoju dvoranu za treniranje. Naime, nedostatak termina u sportskim dvoranama u Ludbregu kronični je problem za sportska društva. Upravo je zbog toga plan ovog sportskog kolektiva sagraditi vlastitu sportsku dvoranu. Sve to moglo bi se raditi zbog nekoliko ciljeva, a jedan od njih uključuje i Olimpijske igre.

– Naši planovi uključuju to da Hrvački klub Ludbreg postane regionalni centar za hrvanje slobodnim stilom. Također, plan nam je našu Ivu Gerić poslati na Olimpijske igre – rekao je Nino Dulikravić, predsjednik Hrvačkog kluba Ludbreg, kad smo razgovarali s njim oko planova Hrvačkog kluba Ludbreg za naredno razdoblje. Olimpijske igre su svakako ambiciozan plan, a za njegovo ostvarenje potreban je jedan objekt u kojem bi hrvačice i hrvači mogli neometano trenirati, tako da natjecatelji i treneri postanu neovisni o dostupnim terminima u dvoranama u Ludbregu i okolici.

Nino Dulikravić ima velike planove za hrvački klub Ludbreg

– Srećom, u Ludbregu je sve više aktivnih sportskih kolektiva, ali i rekreativaca, što je dobra stvar, ali svaki od njih traži svoj termin u dvorani, što ponekad predstavlja probleme. Mi radimo ozbiljne treninge s ozbiljnim rezultatima, a za još ozbiljniji rezultat, plan da našu Ivu Gerić, koji itekako za to ima potencijala, dovedemo do Olimpijskih igara, treba nam vlastiti prostor. Isto tako, još nekoliko naših članica i članova vrlo ozbiljno trenira, a naš kolektiv stalno se povećava – objasnio je Nino Dulikravić.

Iva Gerić jedna je od najvećih nada hrvatskog hrvanja

Ono što je dobra stvar, već je definirana lokacija za izgradnju/adaptaciju nove sportske dvorane. Rad se o gornjoj etaži četiristotinjak kvadratnih metara prostora u općinskoj zgradi u Svetom Đurđu.

– Sa zadovoljstvom mogu reći da smo s Općinom definirali sve detalje. Naravno, ovisno o situaciji, ići ćemo u realizaciju ovog projekta čim to bude moguće – reko je Nino Dulikravić, predsjednik HK-a Ludbreg.

Foto Arhiva PL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI