NOVA MISSICA Antonia Tea: Manekenstvo me privlači, ali više od svega želim završiti psihologiju

U slobodno vrijeme naša missica bavi se odbojkom i to vrlo ozbiljno


Autor: podravski.hr — 13.05.2018. / 14:49 Stil

Antonija Tea Beroš (17), Miss supranational

Mlada 17-godišnja Križevčanka Antonia Tea Beroš friško je okrunjena Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije. Ta učenica drugog razreda križevačke Gimnazije na nedavnom castingu odmah je, kaže, zapala za oči bivšoj missici i modelu Tamari Roglić.
– Sretna sam, a roditelji su jako ponosni. Već se neko vrijeme bavim modelingom i šetnja pistom mi nije bila nikakav problem. Na izbor sam se prijavila dva dana prije zaključenja i nisam požalila – ispričala nam je ova odlična srednjoškolka koja ipak ne dvoji što će kasnije:
– Biram fakultet prije manekenstva, i to psihologiju. Baš me jako zanima. No, ne mislim zanemariti i stranu života pod reflektorima.
Antonia Tea je inače već godinu i tri mjeseca u vezi, dečko joj je također sportaš i velika joj je potpora. U slobodno vrijeme naša missica bavi se odbojkom i to vrlo ozbiljno, a igra poziciju smečerice. Dakle, oprez!
– Kad izlazimo van, odemo najčešće do Hollywooda u Koprivnicu, tamo nam je super. U Križevcima nešto rjeđe – dodaje Antonia Tea i navodi u šali kako ima i dva starija brata, već u tridesetim godinama koji je čuvaju „sa strane“. (ib)

FOTO: DUBRAVKO VUTUC