Nova odluka: Ribolov na Šloprogu samo danju

U Ribičkom domu u Legradu u subotu je održana redovna godišnja skupština ŠRK-a Smuđ Legrad. Kako je 2020. godinu obilježila pandemija, nije održana godišnja skupština pa su tako podnesena izvješća o radu društva za 2019. i 2020. godinu. Odlučeno je kako će se ribolov na jezeru Šloprog moći obavljati samo danju, odnosno od izlaska do zalaska sunca i to s istočne i sjeverne strane, s vanjske strane ograđenog dijela prostora koji koristi LU Kuna Legrad. Također, ribolov će se moći obavljati s maksimalno dva ribička pribora.

Predsjednik Ivica Lovriša priopćio je kako se došlo u posjed starih zapisnika koji ukazuju kako je ribičko društvo osnovano 1956. godine, a ne 1959. godine kako je to do sada bilo. Skupštini su predočeni zapisnici te je odlučeno da se kao godina osnutka kluba uzme 1956. godina, a zapisnik uokviri i trajno arhivira.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI