Nova radna akcija lovaca: Za novo krovište osigurali su 150.000 kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Lovačko društvo Zec iz Koprivničkih Bregi kreće u realizaciju projekta obnove krovišta lovačkog doma. Investicija je vrijedna 150.000 kuna, od čega je 70.000 osigurala Općina Koprivnički Bregi, dok će preostalih 80.000 izdvojiti Društvo od prihoda od članarina.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Već duže nam staro krovište predstavlja problem, a počelo je i prokišnjavati pa smo obnovu uvrstili među prioritete. Većinu investicija vezanih uz uređenje doma financiramo sami od članarina pa nam dobro dođe financijska podrška Općine koja nam je i ovaj put odlučila izaći u susret – kaže Krešo Rajtarić, predsjednik Lovačkog društva Zec.

Radovi na obnovi krovišta počinju od idućeg tjedna i trebali bi završiti do kraja svibnja.

– U obnovi će sudjelovati i naši članovi koji će pomagati majstorima. Redovito organiziramo razne akcije u sklopu kojih uređujemo dom i lovište pa nema sumnje da će i kod obnove krovišta biti velik odaziv članstva – ističe Krešo Rajtarić.

Društvo, dodaje on, trenutno ima 49 članova i svi aktivno sudjeluju u radu. U povodu Dana planeta Zemlje organizirana je i tradicionalna akcija čišćenja lovišta i okoliša Lovačkog doma.

– U radnoj akciji Zelena čistka sudjelovali su brojni članovi i prijatelji našeg Društva pa smo uspjeli sanirati sva manja divlja odlagališta otpada na području našeg lovišta. Kroz akciju je nastavljena i odlična suradnja sa svim udrugama s područja općine. Još jednom molimo sve građane da ne bacaju otpad na neodgovarajućim lokacijama u prirodi te da daju svoj doprinos u očuvanju okoliša – zaključio je Krešo Rajtarić.

FOTO LD Zec

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI