UPRAVNA VIJEĆA Đakon Flajs na čelu razvojne agencije PORA, tajnik Komore Vitelj glavni u Domu za starije

Predsjednica UV-a Ljekarne Križevci postala je HSS-ovka Ana Mušlek, a članovi su Đuro Škvorc i Marija Vukobratović. Upravno vijeće Ljekarne Koprivnica vodit će Karolina Vidović (HSS), a članovi su Emina Kovačević i Sandra Sinjeri


Autor: podravski.hr — 04.07.2013. / 9:58 Aktualno

KOPRIVNICA – Sukladno zakonskim ovlastima, župan Darko Koren (HSS) imenovao je nove članove upravnih vijeća županijskih ustanova te opozvao stare članove koje je lani bila postavila SDP-ova koalicija.
Na čelo UV-a Doma za starije došao je tajnik županijske Komore Krunoslav Vitelj (HDZ), a Upravno vijeće razvojne agencije PORA vodit će Miljenko Flajs (HSS), gradski vijećnik i prvi trajni đakon Varaždinske biskupije.
Predsjednica UV-a Ljekarne Križevci postala je HSS-ovka Ana Mušlek, a članovi su Đuro Škvorc i Marija Vukobratović. Upravno vijeće Ljekarne Koprivnica vodit će Karolina Vidović (HSS), a članovi su Emina Kovačević i Sandra Sinjeri.
Na čelu UV-a Zavoda za hitnu medicinu bit će Marina Horvat Pavlic, tajnica Županijske skupštine, a članovi Vlado Rep i Petar Stapar. Upravno vijeće Doma zdravlja u Koprivnici vodit će Mato Devčić, a članovi bit će Branko Mesarov i Jasenka Vuljak-Vulić.
Načelnik Rasinje Danimir Kolman (HNS) vodit će UV Zavoda za javno zdravstvo u Koprivnici, a članovi su Vesna Belak-Došenović i Ivica Švagelj.
Župan Koren ispunio je obećanje da će u upravna vijeća imenovati i jednog člana oporbe. Novi sastav tih tijela predstavio je danas na konferenciji za novinare.
Izvještava: ADELA SOČEV
Na fotografiji: Župan Darko Koren s Marinom Horvat Pavlic, novom šeficom UV-a Zavoda za hitnu medicinu