Novi apsurd: Pijanog “mamlaza” ulovili u Križevcima, vozili sucu u Garešnicu pa u zatvor u Bjelovar

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Križevački su policajci prošle subote morali prevaliti 150 kilometara u pratnji 35-godišnjeg prekršitelja kojeg su mortus pijanog zaustavili u petak oko 21 sat u Kloštru Vojakovačkom nedaleko od Križevaca.

“Majstor” je prometnoj patroli napuhao nevjerojatnih 3,27 promila, vozačku dozvolu nije imao jer mu je bila oduzeta, a istekla mu je i prometna dozvola. Kao takav bio je savršen kandidat za prebacivanje sucu za prekršaje. Uhićen je i noć do triježnjenja proveo na policiji, no umjesto u Križevce gdje postoji stalna služba suda, ili pak u Bjelovar gdje se obično voze prekršitelji, 35-godišnjak je morao na sud u daleku Garešnicu koji je jedini bio dežuran.

Pojašnjeno, od Vojakovačkog Kloštra policajci su se vozili u Križevce, a zatim do Garešnice koja je od Križevaca udaljena 72 kilometra. Tamo je prekršitelj osuđen na 15 dana zatvora i policajci su ga zatim vozili 45 kilometara do Bjelovara gdje su ga iskrcali u kaznionicu na služenje kazne. Svoju karavanu policajci su završili etapom dugom 32 kilometra od Bjelovara do Križevaca.

Primjer koji se dogodio prošle subote nije nikakva novost, već se događao i objavljivali smo nekoliko puta ovakvu nekome očito smislenu vožnju policije. Prije nekoliko godina vozili su tako dva “pacijenta” iz Križevaca u Daruvar koji je deset kilometara udaljeniji od Garešnice. Pametnome dosta, rekli bi mudri Latini.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI