Tužitelji naložili obdukciju tijela poginulog motociklista jer žele odgovor na pitanje – je li kobnog dana vozio alkoholiziran

Radi utvrđivanja uzroka prometne nesreće, naloženo je poduzimanje daljnjih izvida te obdukcija i vještačenje alkoholiziranosti sudionika događaja - priopćili su jučer iz Općinskog državnog odvjetništva


Autor: podravski.hr — 21.08.2018. / 8:56 Crna kronika

Stravični prizori s mjesta nesreće u Drnju kod Koprivnice

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici provodi istragu o okolnostima strašne prometne nesreće u Drnju kod Koprivnice u kojoj je poginuo motociklist (38) iz Drnja, inače otac dvoje djece. Naložena je obdukcija i vještačenje alkoholiziranosti motociklista.
Nesreća se dogodila 19. kolovoza oko 14.15 sati u Drnju, a čini se kako je vozač (75) osobnog automobila oduzeo prednost moticiklistu.
– Prema dosad prikupljenim podacima, do prometne nesreće je došlo na način da je hrvatski državljanin (1943.) upravljao osobnim vozilom i poduzeo skretanje u lijevo te time prepriječio put 38-godišnjem motociklistu koji je naišao iz suprotnog smjera, pa je došlo do udara motocikla u prednju desnu stranu automobila Vozač motocikla je u nesreći smrtno stradao. Radi utvrđivanja uzroka prometne nesreće, naloženo je poduzimanje daljnjih izvida te obdukcija i vještačenje alkoholiziranosti sudionika događaja – priopćili su jučer iz Općinskog državnog odvjetništva.
O silini sudara svjedoči i to da je prednji dio osobnog automoobila u srazu s motociklom potpuno uništen. (rm)
FOTO: PODRAVSKI.HR