Novi peh našeg Đure: Prijatelji me zvali na pijaču, ostao sam bez mobitela i novca

Velika fešta u povodu Velike Gospe u Gornjoj Velikoj neće ostati u dobrom sjećanju simpatičnom Đuri Milčiću iz Donje Velike u općini Sokolovac. Naime, odlučio se proveseliti s prijateljima, a na kraju je ostao bez dva mobitela, novca i osobnih dokumenata.

– Prijatelji su me zvali na pijaču. Ostavio sam vrećicu sa stvarima na stolu i otišao na 10 minuta. Kad sam se vratio, ničeg nije bilo – priča on i dodaje da je imao dva mobitela, sigurno vrjednija od 1000 kuna te novčanik s manjom svotom, ali i dokumente poput osobne, bankovne kartice…

– Prijavio sam to policiji, no nekako ne vjerujem da će biti uspjeha. Ako ovo čita onaj tko ih je uzeo, nije me briga za mobitele i novac, samo neka mi negdje ostavi dokumente jer ću izgubiti živce na dizanju novih – govori Đuro koji inače radi kao pomoći kuhar u Centru Podravsko sunce u Koprivnici.

Inače, naš Đuro Milčić iz Donje Velike, naselja na području općine Sokolovac, baš ima peh. Potkraj prošle godine bio je žrtva nesvakidašnje krađe u kojoj je ostao bez jakne. Krađa se dogodila, priča, u predvorju jedne banke u Koprivnici gdje je ostavio svoju jaknu na vješalici ni ne sluteći da će ostati bez nje.

– Došao sam u banku uplatiti novac na tekući račun i kad je došao red da uđem u samu poslovnicu, u predvorju sam ostavio jaknu. U poslovnici sam bio oko deset minuta, a kad sam izašao, jakne više nije bilo – kaže Đuro Milčić.

Srećom, dodaje Đuro, svi dokumenti bili su u novčaniku koji je zbog uplate novca imao kod sebe.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI