Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Novi projekt: Mladi iz Peteranca učit će o konjima

Udruga Osmijeh – udruga za terapijsko jahanje i Općina Peteranec pokrenule su projekt „OsnažiMe“, čiji je cilj unaprijediti kvalitetu života mladih mještana općine i osmisliti nove aktivnosti u koje će se moći uključiti.

– Projekt zainteresiranima od 15 do 30 godina s područja općine Peteranec nudi predavanja, radionice i praktičan rad s konjima. U teorijskom dijelu polaznici će učiti osnove o konjima i njihovoj važnosti za društvo, povezanosti konja i čovjeka te kako konji utječu na čovjekovo emocionalno i psihološko stanje, dok će praktični dio obuhvaćati upoznavanje ergele, radne okoline i rad na konju. Radionice i predavanja održavat će se u Ergeli Galop te u prostorijama Općine Peteranec – poručuju iz Općine.

Općina Peteranec uključila se u projekt kao partner, a u skladu s brigom za mlade i osiguravanjem kvalitetnijih uvjeta za razvoj i, posljedično, ostanak na području općine. Načelnik Ivan Derdić zahvalio je Udruzi Osmijeh što je odabrala Općinu Peteranec i prepoznala je kao adekvatnog partnera za pripremu i realizaciju ovog projekta. Također, zahvalio je i stručnom timu PORA-e koji je na profesionalan i efikasan način pomogao pri pripremi projektne dokumentacije. Projekt „OsnažiMe“ ostvario je potporu Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade putem prijave na natječaj. Zainteresirani mladi s područja općine mogu se prijaviti do 31. siječnja 2022. putem poveznice:https://form.jotform.com/220103191766348.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI