Novi ravnatelj Centra: Glavni je projekt izgradnja novog objekta za socijalne usluge

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Daniel Rupić novi je ravnatelj Centra za socijalnu skrb Đurđevac. Na raspisani natječaj samo je on predao molbu pa Upravno vijeće Centra nije imalo težak posao u odabiru nasljednika Katarine Birta koja je odradila tri ravnateljska mandata te se uskoro sprema u mirovinu.

– Daniel Rupić dosad je bio djelatnik Centra za socijalnu skrb Đurđevac pa smo  upoznati s njegovim radom i sigurni smo da će se sa svojom stručnošću dokazati i na dužnosti ravnatelja – kaže Kristina Filipović, predsjednica upravnog vijeća Centra.

Daniel Rupić, novi je ravnatelj

Glavni projekt u mandatu novog ravnatelja bit će izgradnja i opremanje novog objekta za pružanje socijalnih usluga u kojem su Centru partneri Županija, Grad Đurđevac i Centar za pružanje usluga u zajednici Svitanje.

Projekt je vrijedan 6,6 milijuna kuna, a njegovom realizacijom dobit će se prostori za pružanje socijalnih usluga poludnevnog boravka za djecu školske dobi bez odgovarajuće roditeljske skrbi te preventivnih aktivnosti i programa. Cilj preventivnih aktivnosti je osnaživanja obitelji u riziku, pružanje novih tretmanskih usluga rada s obiteljima i pojedincima, rada s udomiteljskim obiteljima u smislu podrške i razvoja mreže udomiteljstva.

– Ovim će se projektom stanovnicima s područja grada Đurđevca i okolnih općina omogućiti socijalne usluge koje manjkaju i radi prevencije izdvajanja djece iz obitelji i institucionalizacije – kaže novi ravnatelj Daniel Rupić.

FOTO Darko Imbriša

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI