Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Novi sportski program na Cerinama – poluindividualni treninzi

Sportski centar Cerine od 17. siječnja počinje s novim konceptom vježbanja idealnim za manje grupe – do četiri osobe. Radi se o individualnim treninzima s osobnim trenerima koji su osmišljeni za društvo prijatelja ili prijateljica, a pruža odličnu kombinaciju osobnog pristupa svakom pojedincu i dobre zabave i druženja na treninzima jer se prijavljujete sa svojim društvom koje poznajete i u kojem se osjećate opuštenije nego u većim grupama.

Dokazano je da trening u manjim grupama daje brže rezultate. Međusobna podrška i motivacija vježbača značajno pridonose boljim rezultatima i redovitijim treninzima. Manje grupe omogućuju vježbanje u poznatom okružju u krugu prijatelja ili omogućuje stjecanje novih prijatelja.

Osim toga, poluindividualni trening uključuje sve prednosti individualnog treninga:

  • podrška trenera
  • funkcionalni treninzi prilagođeni zahtjevima grupe
  • dodatni savjeti za brži napredak

Treninzi se odvijaju dva puta tjedno. Svaka grupa će imati svog trenera s kojima će dogovarati termin koji im najbolje odgovara.

Cijena mjesečnog programa: 450 kuna po osobi

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI