Novi trgovački centar: KTC zasjao novim sjajem, otvorena i poljoljekarna te restoran

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ove subote na adresi Zagrebačka 48 u Vrbovcu otvoren je novi KTC trgovački centar. Novi centar u svom sastavu imat će supermarket, poljoljekarnu i restoran. Nakon pune 22 godine poslovanja u Vrbovcu, na istoj lokaciji, KTC otvara vrata potpuno novog Trgovačkog centra te žiteljima Vrbovca i okolice na taj način zahvaljuje na povjerenju koje je izgrađeno tijekom proteklih godina. 

Supermarket će nuditi bogat asortiman prehrambene robe, s posebnim naglaskom na dnevno svježe meso, mlijeko i mliječne proizvode, delikatesnu robu te dnevno svježe voće i povrće. U ponudi će biti i odličan izbor pića, čistila, kozmetike, kućnih potrepština, tehničke robe (televizori, računala, informatička oprema, bijela tehnika i drugo). 

Radno vrijeme supermarketa je svaki dan od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 7 do 14 sati.

Poljoljekarna će nuditi sredstva za zaštitu bilja, mineralna i organska gnojiva, sjemensku robu i sadni materijal, profi supstrate i zemlju za cvijeće, stočnu hranu, opremu za navodnjavanje, opremu za podrumarstvo i vinogradarstvo te alate za primjenu u poljoprivredi. Prodajno osoblje educirano je za savjetnike i distributere u prodaji sredstava za zaštitu bilja kako bi svojim kupcima prenijelo što više znanja. Radno vrijeme poljoljekarne bit će od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati, a subotom od 8 do 14 sati.

Restoran i catering Vrbovec imat će u dnevnoj ponudi pet vrsta toplih jela, ali i a la carte ponudu te će imati uslugu cateringa. Prostor restorana moderno je uređen i pogodan za organizaciju svadbenih i drugih svečanosti, a može primiti do 400 gostiju. Radno vrijeme restorana bit će od ponedjeljka do subote od 7 do 20 sati. 

U KTC trgovačkom centru Vrbovec zaposlena su 54 djelatnika, a investicija preuređenja i nadogradnje vrijedna je oko pet milijuna eura.

KTC je na hrvatskom tržištu 26 godina, a poslovne prostore ima u 25 gradova Lijepe Naše. Osnovna djelatnost je trgovina u 27 supermarketa, a kao dopuna ponude su 22 poljoljekarne, 15 benzinskih postaja i 21 restoran. Uz KTC posluje i KTC Jadran s tri hotela na jadranskoj obali (Baška Voda i Makarska). KTC  zapošljava 1400 djelatnika. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI