Novih devet parkirališnih mjesta na koprivničkoj tržnici

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Na gradskoj tržnici Koprivnica uređeno je devet novih parkirališnih mjesta kako bi se povećala sigurnost naših građana te poboljšali uvjeti parkiranja – rekli su iz Komunalca.

Kako ističu iz Komunalca parkirališna mjesta na Gradskoj tržnici nalaze se u prvoj zoni, dio parkinga na ulazu je privatni posjed, stoga korisnici ne bi smjeli svoja vozila parkirati na tom dijelu, već bi trebali koristiti parkirna mjesta javnog parkirališta.

Naplata parkirnih mjesta odvija se prema redovnom rasporedu i vrši se svakog dana u vremenu od 7.00 do 17.00 sati osim nedjeljom i blagdanima.

Dozvoljeno vrijeme parkiranja na javnim parkiralištima je neograničeno., a javna parkirališta su razvrstana po zonama i označena okomitom signalizacijom u bojama, prva zona je crvene boje, druga zona žute boje te treća zona zelene boje.

Foto (ustupio Komunalac)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI