NOVINARSTVO U SUDNICI Pogledajte emisiju koja govori o pravosudnim udarima na slobodu medija

Nakon dvojbenih presuda protiv Jutarnjeg, News bara, tjednika Lider i portala Podravski.hr stvari su se pokrenule s mrtve točke


Autor: podravski.hr — 28.01.2019. / 20:45 Aktualno

Podravski list najutjecajniji je medij na sjeveru

Medijske slobode i visoke odštete protiv medija i novinara zbog povrede časti i ugleda moćnih javnih osoba bile su neke od tema večerašnje emisije “Revizija” poznatog televizijskog novinara Roberta Tomića Zubera, koja je premijerno prikazana na televiziji Al Jazeera.

Tema večerašnje emisije je “Novinarstvo u sudnici”, a u njoj je sudjelovalo više urednika, novinara, članova Hrvatskog novinarskog društva, odvjetnika, predstavnika sudbene vlasti.

Iskustva s presudama, koje se doživljavaju kao udar na slobodu medija, podijelile su redakcije Jutarnjeg i Večernjeg lista, Telegrama, 24 sata, News Bara, Lidera, portala Net.hr, Slobodne Dalmacije, Indexa i portala Podravski.hr.

Naš portal dio je hrvatske medijske mreže koja je prenijela večerašnju emisiju televizije Al Jazeera i koja će nastaviti braniti medijske slobode te pravo na javnu riječ.

Nakon dvojbenih presuda protiv Jutarnjeg, News bara, tjednika Lider i portala Podravski.hr stvari su se pokrenule s mrtve točke.

EMISIJU POGLEDAJTE OVDJE:

FOTO: SCREENSHOT