Novovirovci najbolji u kategorijama kadetkinja i kadeta

Zajednica sportsko-ribolovnih klubova Đurđevac na izletištu Čarda u Novo Virju organizirala je prvenstvo Zajednice u lovu ribe udicom na plovak. U kategoriji kadetkinja prvo mjesto osvojila je Drava iz Novog Virja u sastavu Marina Posavec, Sara Sabolić i Vita Marčinko koja je bila najbolja u pojedinačnoj konkurenciji.

Kod kadeta prvo mjesto također je osvojila ekipa Drave iz Novog Virja u sastavu Karlo Živko, Mihael Carek i Matias Vranić, dok je drugo mjesto pripalo Graničaru iz Ždale u sastavu Mihael Horvat, Lovro Kumer i Florijan Tot. U kategoriji seniorki prvo mjesto osvojila je ekipa Picoka iz Đurđevca u sastavu Ivana Pregiban, Lidija Prpoš i Barica Patačko, koja je bila najbolja u pojedinačnoj konkurenciji.

U kategoriji seniora prvo mjesto osvojili su Peski iz Đurđevca u sastavu Tvrtko Krešić, Branko Prpoš i Dino Jeftimov. Drugo mjesto zauzela je Drava iz Novog Virja u sastavu Franjo Marčinko, Igor Petrović i Bolto Dorenec, treće Štuka iz Ferdinandovca u sastavu Josip Hosi, Vjekoslav Kopljarević i Tomislav Kožar, četvrto Bistra iz Repaša u sastavu Josip Pregiban, Darijan Patačko i Vedran Bukovčan te peto Šaran iz Molva u sastavu Božidar Sabočanec, Ivan Vedriš i Danijel Kopričanec. – Najuspješnije ekipe i pojednici dobili su prigodne pehare i medalje, a nakon natjecanja priređeno je i prigodno druženje – kaže Siniša Filipović, predsjednik đurđevačke Zajednice sportsko-ribolovnih klubova.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI