Obaranje ruku: Tigrovi “slomili” konkurenciju na državnom, obitelj Kogl bez premca

Podravski list profile
Obarači i obaračice ruke iz križevačkog kluba Tigar prednjačili su, po starom dobrom običaju, na državnom prvenstvu u Sinju

Obarači i obaračice ruke iz križevačkog kluba Tigar prednjačili su, po starom dobrom običaju, na državnom prvenstvu u Sinju. Obitelj Kogl i ostali Tigrovi ponovno su osvojili pregršt odličja i nositelji su hrvatske reprezentacije u toj vještini. Dražen Kogl osvojio je zlatnu, srebrnu i brončanu medalju, njegova supruga Blaženka zlatnu i srebrnu, kao i kći Mihaela.

Juniori Matej Čatarić i Ivan Filipan osvojili su brončano i srebrno odličje, senior Ivan Kralj zlatno i brončano, senior Mislav Drokan srebrnu i brončanu medalju, Marijan Harča dvije srebrne medalje kod seniora, Mihael Drugčević zlatno odličje u svojoj seniorskoj kategoriji, a kod osoba s invaliditetom Danijel Habdija bio je drugi i treći te Domagoj Posavec treći. Dodajmo da je njihov nekadašnji član Luka Drokan, sadašnji obarač Trešnjevke, osvojio dvije zlatne medalje u natjecanju osoba s invaliditetom.

FOTO: Aleksandar Jakovac

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti