OBAVIJEST – Nepreuzete uskrsnice umirovljenici i osobe s invaliditetom mogu preuzeti u gradskoj upravi

Pravo na ovogodišnju uskrsnicu od 200 kuna imaju umirovljenici s prijavljenim prebivalištem na području grada Koprivnice čija ukupna mirovina (tuzemna i inozemna) za veljaču 2021. godine s dodacima nije veća od 2000 kuna. Uskrsnicu također dobivaju osobe s invaliditetom, korisnici osobne invalidnine temeljem popisa Centra za socijalnu skrb.

U slučaju da netko od umirovljenika, koji zadovoljava propisane uvjete za dobivanje uskrsnice ili korisnika osobne invalidnine, uskrsnicu nije dobio do dana 9. travnja 2021. godine, slobodno se može obratiti službenicima Grada Koprivnice, Upravnog odjela za društvene djelatnosti, Zrinski trg 1, prizemlje, soba broj 2, u periodu od 12. do 23. travnja od 9.00 do 13.00 sati. Prilikom dolaska potrebno je sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i izvadak od mirovine za siječanj ili veljaču 2021. godine.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI