OBAVIJEST o uređenju dijela Ulice Ivana Meštrovića u Koprivnici

Grad Koprivnica će u sklopu održavanja nerazvrstanih cesta, dana 8. travnja 2021. godine pokrenuti radove na sanaciji kolnika u dijelu Ulice Ivana Meštrovića u Koprivnici. Radovi na uređenju kolnika odvijati će se u dijelu ulice od raskrižja s Ulicom Augusta Šenoe (i Trgom slobode) do raskrižja s Trgom podravskih heroja (i Ulicom hrvatskih branitelja).

Predviđeno vrijeme trajanja radova je deset dana, ovisno o vremenskim uvjetima, a u sklopu istih dotrajali površinski asfaltni sloj zamijeniti će se novim.

Za vrijeme izvođenja radova predmetni dio Ulice Ivana Meštrovića će biti zatvoren za prometovanje i parkiranje te molimo sudionike u prometu da koriste obilazne pravce i prometuju uz dodatan oprez u skladu s postavljenom privremenom prometnom signalizacijom.

U cilju bržeg, sigurnijeg i kvalitetnijeg izvođenja radova vrlo je bitno da se za vrijeme izvođenja istih ne koriste parkirališna mjesta u navedenom dijelu ulice.

 GRAD KOPRIVNICA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI