Obilježeno čak 90 godina rada DVD-a Majurec

Prošle je subote pod pokroviteljstvom Grada Križevaca Dobrovoljno vatrogasno društvo Majurec svečano proslavilo svoju 90. obljetnicu osnutka i humanog djelovanja. Upriličen je mimohod do kapele sv. Leopolda Mandića, u kojoj je održana sveta misa, a zatim se povorka uputila do vatrogasnog doma gdje je položen vijenac.

Održana je i svečana sjednica te je Marijan Sokolić uručio spomenice za 10 godina rada u društvu Željki Marolin, Antoniji Kovačević i Ivanki Ščrbak, a za 20 godina Dijani Jandrašec, Mariji Škrlec i Robertu Jandrašecu. Darko Palaš uručio je spomenice za 30 godina rada u društvu Ivici Antoliću, Davoru Buzini i Tomislavu Trniniću, a za 50 godina Darku Veselku, Đuri Ščetariću, Ivanu Ščetariću, Dragutinu Rumenjaku, Stjepanu Vrabecu, Ratku Sokaču i Stjepanu Jandrašecu. Predsjednik Ivan Radotović uručio je potom zahvalnice članovima društva, a plamenice i medalje će im biti naknadno uručene. Pravo na nošenje brončane plamenice stekli su Ivan Sokač, Miroslav Raić, Tomislav Trninić, Davor Buzina i Miroslav Rumenjak.

Pravo na nošenje srebrne plamenice stekli su Dragutin Rumenjak, Darko Veselko i Ivan Nemčić. Pravo na nošenje zlatne plamenice stekli su Ratko Sokač i Josip Raić. Pravo na nošenje brončane medalje stekli su Dijana Jandrašec, Zlatko Jandrašec, Zvonimir Srmek, Marija Škrlec, Josipa Ščetarić i Ivan Ščetarić. Pravo na nošenje srebrne medalje stekli su Đuro Ščetarić, Ana Ščetarić, Ankica Vrabec, Ivan Vrabec i Stjepan Vrabec. Pravo na nošenje Zlatne medalje stekao je Stjepan Jandrašec. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI