Obišli radove buduće sportske dvorane u Kalinovcu: Doznajemo kad će biti gotova

Župan Darko Koren sa svojim je timom obišao radove na sportskoj dvorani u Kalinovcu vrijedne 8,7 milijuna kuna. Dočekao ih je načelnik Općine Danijel Zvonar sa suradnicima, ravnateljica Osnovne škole Ivana Lackovića Croate Mirjana Bazijanec, direktor izvođača radoa tvrtke Bistra Krešimir Habijanec te predstavnici stručnog nadzora.

– Jedan od motiva za ostanak ljudi na ovom području, uz radna mjesta, su sadržaji poput škola i dvorana, odnosno društvena infrastruktura kojom povećavamo životni standard te stvaramo dodanu vrijednost u razvoju lokalne zajednice. Siguran sam da će dvorana biti na radost i ponos ne samo učenicima i nastavnicima, kojima osiguravamo najbolje uvjete za rad, nego i svim žiteljima koji će ju koristiti u raznim prigodama – rekao je Koren.

Direktor tvrtke Bistra Krešimir Habijanec kazao je kako se dovršetak radova očekuje u listopadu ove godine.

Na obilasku je bio i saborski zastupnik Darko Sobota, Kalinovčanin, koji je dodao kako “dvorana neće biti prevelika bez obzira što neki političari iz susjednih sredina mislili o tome”.

Dodajmo i kako se u sklopu projekta vrijednog 65 milijuna kuna (pola Županija, pola općine), školske sportske dvorane grade i u Svetom Petru Orehovcu, Svetom Ivanu Žabnu, Kloštru Podravskom te Rasinji, a u planu je i opremanje navedenih dvorana u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja vrijedno 4,6 milijuna kuna.

FOTO KcKž

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI