Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Obitelj iz Đurđevca želi rasvjetu: Prilaz našoj kući i dalje je u mraku!

Obitelj Feletar iz Đurđevca već duže bezuspješno pokušava isposlovati da se uz njihovu kuću, koja je smještena u odvojku Grkinske ulice u kvartu Peski, postavi javna rasvjeta. Prije dvije godine, kaže Petar Feletar, dobili su obećanje gradskih čelnika da će paralelno s obnovom javne rasvjete na području grada i uz njihovo imanje biti postavljen stup, no još je uvijek u večernjim satima prilaz njihovoj kući u mraku.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Naša je kuća izolirana od ostatka ulice, no kad se već obnavlja rasvjeta u ulici nije nam jasno zašto „svjetlo“ nije došlo i do našeg imanja. Od nas se traži da plaćamo naknade kao i svi ostali građani pa bi onda bilo pošteno da i prilaz našoj kući bude osvjetljen – ističe Petar Feletar.

U večernjim satima, dodaje on, prisiljeni su nositi svjetiljku jer na put do njihove ne dopire svjetlo ulične rasvjete. Lani su konačno dočekali da se put asfaltira i bili su vjereni da će s asfaltom dobiti i obećanu rasvjetu.

– Od asfaltiranja puta prošlo je skoro godinu dana, a prilaz našoj kući i dalje je u mraku – zaključio je Petar Feletar.

U gradskoj upravi ističu kako je prošle godine asfaltiran odvojak Grkinske ulice u dužini od 100 metara čime su značajno poboljšani komunalni uvjeti u tom odvojku.

– Postava rasvjete nalazi se u planu izgradnje komunalne infrastrukture. Napominjemo da se radi o većoj investiciji jer je potrebna postava kompletne rasvjete, odnosno postava električnih instalacija s rasvjetnim stupovima i rasvjetnim tijelima – dodaju u gradskoj upravi.

FOTO Darko Imbriša

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI