Obiteljska drama u Virju: Žena opalila muža po oku, a on izgubio vid

Kako doznajemo, Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je ovih dana podnijelo žalbu protiv prvostupanjske presude Općinskog suda u Koprivnici kojom je hrvatska državljanka (48) proglašena krivom zbog kaznenog djela osobito teške tjelesne ozljede te je osuđena uvjetnom osudom u trajanju od jedne godine i rok kušnje od dvije godine.

U tužiteljstvu navode kako je proglašena krivom da je 26. veljače 2019. u Virju, drvenom drškom dvaput snažno udarila svog supruga u predio lijevoga oka i time mu nanijela osobito teške ozljede uslijed kojih je oštećenik potpuno i trajno izgubio vid na tom oku.

-Žalbu smo podnijeli zbog povrede Kaznenog zakona odnosno, sud je pogrešno primijenio zakon koji nije smio biti primijenjen, kao i zbog odluke o kazni jer državno odvjetništvo smatra kako je uvjetna osuda neprihvatljiva s obzirom na težinu i okolnosti počinjenog kaznenog djela – naveli su u ODO.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI