NA METI PROVALNIKA Iz kuće u Novigradu Podravskom ukradeni nakit, mobiteli, novac, kartice

Policija traga za čak četiri počinitelja krađa na našem području


Autor: podravski.hr — 07.04.2013. / 13:39 Crna kronika

KOPRIVNICA – Koprivničko-križevačka policija je izvijestila kako je zabilježila tri teške krađe i jednu krađu. Najgore su prošli Novigraci kojima su lopovi ‘počistili’ obiteljski nakit i tehničku robu. U Virovskoj ulici u Novingradu Podravskom, u noći sa subote na nedjelju, nepoznati lopov ili više njih, provalili su u jednu obiteljsku kuću iz koje je vlasnicima ukraden zlatni i srebrni nakit, mobiteli, novčanik s dokumentima i bankovnim karticama, prijenosno računalo i fotoaparat. Time je vlasnicima počinjena šteta od više tisuća kuna.

Iz jedne vikendice na Šoderici lopovi su, izmađu 22. ožujka i 6. travnja, pak, ukrali ribolovni pribor i kotače osobnog automobila, čime je vlasnik oštećen za više tisuća kuna.

Na Radničkoj cesti u Đurđevcu je nepoznati lopov u subotu navečer ušao u jednu obiteljsku kuću u kojoj je samo ispreturao stvari, no ništa nije odnio.

U Kolarcu, na križevačkom području, u subotu u popodnevnim satima, nepoznati kradljivac je iz nezaključane obiteljske kuće ukrao novac, a policija je izvijestila kako je vlasnik oštećen za više tisuća kuna.

Policija je navela kako traga za počiniteljima sve četiri krađe u našem kraju. (as)