OBITELJSKI MONSTRUM Četiri mjeseca davio suprugu i prijetio njoj i bližnjima smrću

Bacio ju je na krevet i počeo ju gušiti svojom podlakticom uz prijetnje da će joj prerezati vrat i postrijeljati njezinu rodbinu


Autor: podravski.hr — 30.12.2018. / 18:31 Crna kronika

Ilustracija / Obiteljsko nasilje na ludbreškom području

Istražni sudac mogao bi produljiti pritvor obiteljskom nasilniku (42) s ludbreškog područja zbog sumnje da bi mogao ponoviti kazneno djelo. On je čak četiri mjeseca zlostavljao vanbračnu suprugu i prijetio joj smrću, kao i njoj bližnjima osobama. Sve je kulminiralo početkom prosinca u obiteljskom domu.

Ilustracija / Nesretna žena proživjela je pravi pakao

– Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 27. prosinca podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina (42) zbog počinjenja kaznenog djela nasilja u obitelji – navodi odvjetništvo i dodaje:

– Okrivljenika se tereti da je od kolovoza 2018. do prosinca 2018. godine u Globočecu Ludbreškom, učestalo grubo vrijeđao svoju izvanbračnu suprugu, davio ju rukama, odgurivao ju rukama u zid, čupao ju za kosu i povlačio ju za uši, prijetio da će ubiti nju i njoj bliske osobe, te da ju je 7. prosinca 2018. bacio na krevet i počeo ju gušiti svojom podlakticom uz prijetnje da će joj prerezati vrat i postrijeljati njezinu rodbinu.

Kako doznajemo, okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru od 7. prosinca 2018., a u optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.