Obnavlja se cesta u još jednom koprivničkom prigradskom naselju

Već neko vrijeme obnavlja se cesta u još jednom koprivničkom prigradskom naselju. U Bakovčici Koming izvodi radovi na rekonstrukciji prometnice u Koprivničkoj ulici.

-Idemo u rekonstrukciju najvećeg dijela Koprivničke ulice. Radi se o trasi dugačkoj jedan kilometar, a  vrijednost investicije je oko milijun kuna. Ovim projektom opet pokazujemo koliko nam je važna kvaliteta života u našim prigradskim naseljima. Uz projekt Aglomeracije izvodimo i dodatna ulaganja u prigradskim naseljima, a upravo ova investicija u Bakovčici je najbolji primjer – kazao je gradonačelnik Mišel Jakšić koji je ovih dana i obišao radove.

Počeli su 7. ožujka, a očekivani završetak je kroz nekoliko dana, 15. ožujka. Investicija se obavlja kroz program održavanja. Promet se trenutno odvija uz posebnu prometnu signalizaciju.

FOTO Grad Kc

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI