Obnova bivše zgrade policije u Đurđevcu bit će gotova do 15. srpnja

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Energetska obnova zgrade policije u samom središtu Đurđevca ulazi u završnu fazu. Nakon postavljanja nove stolarije u tijeku je unutarnje uređenje prostorija, a uskoro će početi i obnova pročelja koje će dobiti izgled kao i susjedna novoizgrađena zgrada poduzetničkog inkubatora.

U zgradi je već ugrađeno i dizalo kako bi se osobama s invaliditetom omogućio pristup svim prostorijama. Investicija je vrijedna 7,6 milijuna kuna, od čega 2,3 milijuna kuna sufinancira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, 1,5 milijun Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, dok će preostalih 3,8 milijuna biti izdvojeno iz gradskog proračuna.

– Rok za završetak obnove je 31. kolovoza, a kako se situacija s koronavirusom nije odrazila na dinamiku, predviđamo da će do 15. srpnja završiti svi radovi – kaže Krešimir Habijanec, direktor tvrtke Bistra koja izvodi radove.

FOTO Đuro Grčić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI