Obračun u Podravini: Pošteno nalemao bivšeg muža svoje djevojke

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Nesvakidašnji obračun dogodio se u Hlebinama, a rješavao ga je ovih dana koprivnički prekršajni sud. Tomislav (38) izvrijeđao je i istukao Danijela, bivšeg muža svoje partnerice. Kako se navodi u presudi, 38-godišnji Tomislav oko 17.45 sati 19. rujna prošle godine izašao je iz kuće i vikao na Danijela.

– P…a ti materina ciganska, marš doma – grmio je iz sveg glasa Tomislav, a zatim je Danijela povlačio za ruku gurajući ga od ograde kod koje je stajao. Pokušao je Tomislav i udariti Danijela šakom u glavu, no nije uspio zato što se Danijel zaštitio rukama, tako da je udarce, umjesto po glavi, primio po podlakticama obje ruke.

Napadnuti muškarac na sudu je rekao kako je samo došao kod ograde i razgovarao s bakom svoje bivše supruge.

– U jednom je trenutku iz kuće izašao Tomislav i počeo vikati na mene. Pokušao me udariti, no izmaknuo sam se tako da me udario po podlakticama – posvjedočio je napadnuti Danijel.

Njegova bivša supruga nije htjela svjedočiti protiv svog sadašnjeg partnera Tomislava, no napadača je teretila njezina baka s kojom je Danijel čavrljao prije nego što je Tomislav ‘poludio’ zbog njegovog dolaska.

Optuženi Tomislav na sudu se nije pojavio, no u policijskom zapisniku o ispitivanju priznao je kako je revoltiran Danijelovim ponašanjem izašao na ulicu i zamolio ga da ode, no nije ga poslušao.

– Primio sam ga za ruku i pokušao odvući, a kako se opirao, jedanput sam ga ošamario – priznao je tijekom ispitivanja okrivljeni Tomislav.

Sudac Dario Kuzmić proglasio ga je krivim te mora platiti 444 kuna i 200 kuna sudskih troškova, no ako uplati dvije trećine kazne, 290 kuna uvećano za sudske troškove, sud će mu kaznu smatrati plaćenu u cijelosti.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI