Obrtnička komora svaki mjesec donirat će sredstva: Prva donacija bolnici

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Hrvatska obrtnička komora odlučile su donirati 10.000 kuna Općoj bolnici „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica za borbu protiv korona virusa.

“Djelatnici bolnice su na prvoj crti obrane od korona virusa te ulažu iznimne napore kako bi sačuvali zdravlje građana Koprivničko-križevačke županije.”, navode obrtnici i dodaju:

Irena Kovačić, predsjednica županijske Obrtničke komore

“Ovim skromnim prilogom želimo potaknuti i sve druge da u granicama svojih mogućnosti pomognu medicinskom osoblju da se što uspješnije bore protiv ove pandemije, a da koliko je to moguće, sačuvaju svoje zdravlje.”

Krovna obrtnička organizacija istaknula je da želi i zahvaliti svima od Vlade Republike Hrvatske preko Koprivničko-križevačke županije do jedinica lokalne samouprave na svemu što čine da obrtnici i njihovi zaposlenici prebrode ovu krizu izazvanu korona virusom.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Hrvatska obrtnička komora donirat će svaki mjesec za vrijeme trajanja krize po 10.000 kuna u humanitarne svrhe onima kojima je najpotrebnije.

FOTO Podravski list

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI