Očišćen kanal i srušen most prema Otoku mladosti

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U sklopu projekta Iovia u Ludbregu prošlog je tjedna očišćen kanal koji spaja popularni Otok mladosti s gradom. U sklopu čišćenja srušen je i mostić koji je povezivao otok pa na nekoliko dana šetači nisu mogli na Otok mladosti uobičajenim putem.

Podsjećamo, riječ je o projektu pod nazivom Unapređenje kontinentalnog turizma turističkom valorizacijom povijesno-kulturne baštine Grada Ludbrega u sklopu kojeg će biti uređena crkva svetog Trojstva, Arheološki park Iovia – Ludbreg, šetnica, zanatski trg te adaptiran hotel Crnković.

Projekt se provodi s ciljem poboljšanja turizma, a ukupna vrijednost mu je 18.198.748,21 HRK te se završetkom projekta očekuje povećanje broja turista za 18 000.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI