Od danas teretana na Cerinama opet radi, u ponedjeljak bi se trebali otvoriti i bazeni

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Sportski centar Cerine u Koprivnici od 13. svibnja 2020. otvoren je za korisnike uz pridržavanje svih mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Podsjećam, Nacionalni stožer najavio je i kako će od idućeg ponedjeljka biti omogućeno otvaranje i bazena.

“Prije otvaranja, osoblje Bazena Cerine temeljito je dezinficiralo i uredilo prostor Sportskog centra Cerine te su postavljena dezinfekcijska sredstva za ruke i za opremu za sve posjetitelje.”, naveli su u Cerinama.

Dodaju kako će svaki korisnik na ulazu popuniti obrazac kako bi evidentirali svaku osobu koja se nalazi u zgradi. Svaki korisnik sa sobom mora ponijeti veliki ručnik i čistu opremu i obuću za trening, a prostor će se između treninga temeljito dezinficirati i provjetriti.

“Molimo korisnike da se pridržavaju svih mjera te izbjegavaju nenajavljeni dolazak već da sve informacije potraže putem telefona i maila. Naručivanje za termine treninga obavlja se isključivo telefonom (048/240 570 ili 098/934-93-19) ili mailom (recepcija.cerine@komunalac-kc.hr), a kao sredstvo plaćanja preporuča se kartično plaćanje.”, naveli su.

Radno vrijeme Sportskog centra Cerine:

PONEDJELJAK – PETAK:  08:00 – 22:00 h

Obavezna pauza tijekom koje će se izvršiti kompletna dezinfekcija prostora vršit će se svakodnevno od 14:00 do 15:00 sati

Što smo učinili i što činimo:

 • Sljedeći upute Stožera civilne zaštite limitirali smo broj ulazaka u svaku dvoranu i teretanu ovisno o kvadraturi prostora.
 • Podigli smo razinu higijenskih uvjeta i kontrolu istih.
 • Svi naši djelatnici na recepciji i treneri u povećanom opsegu brinu o higijeni ruku i prostora.
 • Na ulazu u dvorane i teretanu postavili smo dezinficijense za ruke.
 • U dvoranama i teretani postavili smo dezinfekcijsko sredstvo za opremu i prostore.
 • Naše osoblje ima naputak o promjeni izraza uljudnosti (smanjenje rukovanja, dodirivanja i slično).
 • Nakon svakog treninga prostor će se temeljito dezinficirati i provjetravati
 • Obavezna pauza u kojoj ćemo dezinficirati kompletan prostor odvijat će se u vremenu od 14:00 do 15:00 sati

Važna napomena za korisnike

 • Strogo je zabranjen ulaz i boravak u Sportskom centru Cerine svim osobama koje su zaražene COVID-19 virusom, imaju obvezu biti u samoizolaciji ili imaju simptome koji ukazuju na potencijalnu mogućnost nošenja virusa.
 • Svaki klijent na ulazu popunit će obrazac kako bismo evidentirali svaku osobu koja se nalazi u zgradi.
 • Tijekom vježbanja na spravama svaki korisnik mora imati vlastiti ručnik kojim se prekriva svaka podloga na kojoj se sjedi, leži ili vježba (strunjače, sprave, klupe, i sve vrste podnih obloga i podova). Preporučuje se korištenje ručnika većih dimenzija.
 • Tijekom vježbanja koristiti čistu opremu za trening, preporučuje se držati razmak od 2 metra
 • Konzumacija tekućina. Svakom se korisniku preporučuje da ima vlastitu označenu bocu s tekućinom kao i ostale potrepštine koje moraju biti u torbi označenoj imenom. Boce za napitke i ostali otpad nastao tijekom treninga odlaže se u za to predviđenu kantu s odgovarajućim poklopcem.
 • Nakon treninga korisnici se ne zadržavaju u prostorima dulje nego što je potrebno. Boravak u svlačionicama i prostorima svesti na nužni minimum.
 • Nakon korištenja rekvizita, sprava za vježbanje i ostale opreme potrebne za trening korisnik je dužan odmah ih dezinficirati po završetku vježbe, odnosno treninga.
 • Naručivanje za termine treninga obavlja se isključivo telefonom (048/240 570 ili 098/934-93-19) ili mailom (recepcija.cerine@komunalac-kc.hr), a kao sredstvo plaćanja preporuča se kartično plaćanje. Narudžbe za trening i odjave u slučaju nemogućnosti dolaska na trening OBAVEZNE su za sve programe i za teretanu.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI