Od jeseni kreće studij računarstva i informatike u Đurđevcu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Sveučilište Sjever u Đurđevcu od jeseni pokreće novi preddiplomski stručni studij računarstva i informatike, koji će se u 6 semestara po redovnom i izvanrednom programu odvijati u novoobnovljenim prostorima u zgradi poslovnog centra.

Završetkom studija studenti će nositi titulu stručnog prvostupnika inženjera računarstva, a bit će kvalificirani za obavljanje poslova specifikacije, dizajna i implementacije računalnih sustava; instaliranja, primjene i održavanja uobičajenih operacijskih sustava, programske i sklopovske podrške; razvoja grafičkih i dijaloških korisničkih sučelja; primjena programskih jezika više razine i mnogih drugih. Također, znanja i vještine stečene tijekom preddiplomskog studija osposobljavaju studente za nastavak diplomskog studija na srodnim Diplomskim studijima, kako u zemlji, tako i u inozemstvu.

Grad Đurđevac osigurao je stipendije za sve redovne studente koji namjeravaju upisati studij u Đurđevcu iznosu od 100 kuna po ostvarenom ECTS bodu odnosno 6 000 kuna u akademskoj godini.

Sve detalje o upisu na studij pogledajte: OVDJE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI