Od ukupno devet, sedam je novih vijećnika, a većinu imaju žene

U Malom je Bukovcu održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća su okupljene vijećnice i vijećnici svoje povjerenje dali Zlatku Golecu kojeg su izabrali za predsjednika Vijeća. Mjesto prve potpredsjednice pripalo je Mariji Kovač, a druga potpredsjednica je Blaženka Lovrek. Zlatko Golec je zahvalio svim vijećnicima na ukazanom povjerenju koje će nastojati i opravdati.

– Nadam se da će ovo Vijeće odisati tolerancijom, demokratskom i konstruktivnom raspravom kojoj će svrha uvijek biti ista – boljitak naše općine. Vjerujem da će sve novoizabrane vijećnice i vijećnici raditi s tim ciljem i tako opravdati povjerenje naših sugrađana. Ja ću se i sam truditi biti tolerantan i pravedan i uvažavat ću svako mišljenje i prijedlog – kazao je Golec.

Samo dvoje vijećnika je iz prošlih saziva, tako da je sedam vijećnika po prvi puta u predstavničkom tijelu Općine Mali Bukovec, a isto tako po prvi puta većinu imaju žene s pet mandata nasuprot četiri muška vijećnika. Konstituirajućoj sjednici prisustvovao je i načelnik Općine Darko Marković koji je čestitavši svim izabranim vijećnicama i vijećnicima istaknuo kako se nada suradnji i konstruktivnoj raspravi s pregršt dobrih i kvalitetnih ideja i prijedloga. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI