Odblokirali im račune: Pogledajte kome je sve i koliko dužan Hangar 18

Podravski list profile

Hangar 18 od jučer je u predstečaju, a slijedom toga odblokirani su im svi poslovni računi te mogu dalje nastiviti s poslovanjem. Za povjerenika predstečaja imenovan je Nenad Homar.

– Nastavlja se uspješna poslovna suradnja s kupcima i dobavljačima, a zaposlenici koji su najveća vrijednost ove tvrtke, redovito primaju plaće. Prioritet je postizanje uspješnih dogovora svih zainteresiranih strana i rješavanje obveza prema vjerovnicima s nadom pozitivnog ishoda cijelog procesa – priopćili su iz Hangara 18.

Poslovni.hr navodi i sve vjerovnike tvrtke Hangar 18. A to su među neosiguranim vjerovnicima banke: Addiko 7,3 milijuna, Kovanica 7,4 mil. kuna, Erste 5,2 mil. kn, HPB 7,5 mil. kuna, KentBanka 9,9 mil. kn, PBZ 6,6 mil. kuna, Sberbanka 13,8 mil. kuna i Zagrebačka banka 33,8 mil. kuna. Također, banke su i na popisu i razlučnih vjerovnika: Addiko s 35,6 mil. kuna, Zaba 2,5 milijuna, HPB 7,09 milijuna, Raiffeisen Austria s 9,4 mil. kuna, PBZ 3 milijuna, Imex banka 6 mil. kuna, KentBanka s 10,9 mil. i Podravska banka s 16,4 mil. kuna.

Dužni su i državi, tj. Ministarstvu financija 2,9 mil. kuna, kao i recimo Hrvatskom telekomu 5,2 mil. kuna.

FOTO Nikola Wolf

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti