Odblokirali im račune: Pogledajte kome je sve i koliko dužan Hangar 18

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Hangar 18 od jučer je u predstečaju, a slijedom toga odblokirani su im svi poslovni računi te mogu dalje nastiviti s poslovanjem. Za povjerenika predstečaja imenovan je Nenad Homar.

– Nastavlja se uspješna poslovna suradnja s kupcima i dobavljačima, a zaposlenici koji su najveća vrijednost ove tvrtke, redovito primaju plaće. Prioritet je postizanje uspješnih dogovora svih zainteresiranih strana i rješavanje obveza prema vjerovnicima s nadom pozitivnog ishoda cijelog procesa – priopćili su iz Hangara 18.

Poslovni.hr navodi i sve vjerovnike tvrtke Hangar 18. A to su među neosiguranim vjerovnicima banke: Addiko 7,3 milijuna, Kovanica 7,4 mil. kuna, Erste 5,2 mil. kn, HPB 7,5 mil. kuna, KentBanka 9,9 mil. kn, PBZ 6,6 mil. kuna, Sberbanka 13,8 mil. kuna i Zagrebačka banka 33,8 mil. kuna. Također, banke su i na popisu i razlučnih vjerovnika: Addiko s 35,6 mil. kuna, Zaba 2,5 milijuna, HPB 7,09 milijuna, Raiffeisen Austria s 9,4 mil. kuna, PBZ 3 milijuna, Imex banka 6 mil. kuna, KentBanka s 10,9 mil. i Podravska banka s 16,4 mil. kuna.

Dužni su i državi, tj. Ministarstvu financija 2,9 mil. kuna, kao i recimo Hrvatskom telekomu 5,2 mil. kuna.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI