ODLIČAN NASTUP: Gledatelji uživali na Cabaretu-Koncert za žlice i gitaru

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U koprivničkom Domu mladih jučer je održana predstava stand up “Cabaret – Koncert za žlice i gitaru” Teatra Exit i Kazališta Ulysses. Pod radnim motom “ovo je novo normalno” i uz sve epidemiloške mjere ekipa iz Ludens teatra ugostila je dopadljiv “stand up” dvojac Maria Joveva i Nikolu Dedića.

Mario Jovev i Nikola Nedić

Kako su predstavljeni glavni protagonisti, “Žlice & gitara dvojac su koji uz pomoć zvukova kuhinjskih žlica, gitare i mandoline, otkačenog nastupa, pomalo trubadurski pričaju o svome životu kroz uglazbljenu poeziju, a iza njihovog ludog i uvrnutog nastupa krije se poruka razuma. Svaka pjesma ima svoju priču i pozadinu i koliko god lepršavo i zabavno zvučale, svaka ima duboku poruku o svijetu u kojem živimo”.

Riječ je o autorskom projektu u kojoj Mario Jovev i Nikola Nedić uz mentorstvo čuvenog Rade Šerbedžije i Lenke Udovički na iznimno duhovit i satiričan način progovaraju o problemima u društvu koji nas svakodnevno okružuju.

Iako to rade dopadljivo i šarmantno, stihovi njihovih pjesama pogađaju u samu srž ozbiljnih problema kao što su korupcija, kriminal, kapitalizam i iseljavanje mladih iz Hrvatske, dotičući se pritom i tema iz svakodnevnog života.

SNIMIO: KARLO EISENBEISSER

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI