Odličan odaziv građana: Za Socijalnu poslugu darovali 170 kilograma hrane

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Danas je održana posljednja akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu prije Uskrsa, a odaziv građana bio je odličan.

Akciju su volonteri Gradskog društva Crvenog križa proveli u Robnom centru KTC u Koprivnici, a u četiri sata akcije prikupljeno je 170 kilograma hrane i 20 komada različitih higijenskih potrepština.

I ovaj put na ulazu u Robni centar KTC u Koprivnici umirovljenice uključene u projekt „Volonter-penzioner“ kupcima su dijelile letke s popisom proizvoda potrebnih u Socijalnoj samoposluzi te preuzimale donacije.

Ostavljajući donacije mnogi su i ovaj put komentirali kako je bolje da mogu darovati i pomoći nego da moraju tražiti.

Ako se niste stigli odazvati ovoj akciji, a imate mogućnosti i željeli bi pomoći potrebitim sugrađanima, donacije uvijek možete donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa u Ulici braće Radića 7.

Svima koji su sudjelovali u akcijama prikupljanja prehrambenih i higijenskih artikala za Socijalnu samoposlugu ili će to učiniti, Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica zahvaljuje na velikodušnosti i darežljivosti.

U prikupljanju donacija te pakiranju i podjeli paketa potrebitima sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“. Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena
„Kamengrad“, Starigrad.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

FOTO Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI