ODLIČNA VIJEST Belupo zaposlio 82 radnika na neodređeno, u cijeloj Grupi danas radi više od 1400 ljudi

Kako su danas priopćili iz Podravkine farmaceutske tvrtke, najveći dio novih ugovora o radu potpisan je s radnicima u Proizvodnji


Autor: podravski.hr — 02.10.2018. / 13:51 Aktualno

Novu Belupovu tvornicu otvorio je lani premijer Andrej Plenković

Uprava Belupa donijela je odluku o zapošljavanju 82 radnika na neodređeno vrijeme. Kako su danas priopćili iz Podravkine farmaceutske tvrtke, najveći dio novih ugovora o radu potpisan je s radnicima u Proizvodnji, ali i s onima iz drugih organizacijskih cjelina.
– Belupovci, kojima ovih dana njihovi direktori sektora uručuju ugovore o radu na neodređeno vrijeme, svojim su dosadašnjim radom pokazali visok stupanj samostalnosti i odgovornosti u radu, savjesno su izvršavali radne zadatke te se prema kolegama i suradnicima odnosili kolegijalno i s poštovanjem – kazao je predsjednik Uprave Hrvoje Kolarić te dodao da zadovoljan i motiviran zaposlenik svojim angažmanom na radnom mjestu kompaniji vraća višestruko uloženo.
U Belupu ističu kako je u Grupi ukupno 1409 zaposlenih, od čega blizu tisuću u Hrvatskoj. Ugovore na određeno vrijeme u kompaniji ima još 60 zaposlenika koji će, kako se očekuje, vrlo brzo dobiti priliku za potpisivanje ugovora na neodređeno vrijeme.
FOTO: ARHIVA