Odlični na državnoj poluzavršnici, zapaženi na memorijalu u Sisku

Natjecateljice i natjecatelji koprivničkog Plivačkog kluba Cerine u subotu su nastupili na Memorijalu Mirjane Vasilj u Sisku. U vrlo jakoj konkurenciji među 600 plivačica i plivača najmlađi su ostvarili vrlo dobre rezultate, a na natjecanju su sudjelovali Marija Bunić, Eva Novak, Paula Lovasić, Stjepan i Karlo Tratnjak, Niko Car, Marko i Petar Ferčec, Lorena Markušić, Petar Junušić, David Dolenec, Erik Štefanec, Gašpar Marđetko Žufika, Marija Belčić, Tomislav Pobi, Vili Lipuš, Matija Perović, Mislav Skvaža, Teo Munić, Erik Petrić, Petar Domanovac i Domagoj Krapinec.

Krajem studenog Cerine su također nastupile u Sisku, no na Regionalnom prvenstvu Hrvatske na kojem su se posebno istaknuli Damjan Domanovac s drugim mjestom na 50 prsno i trećim na 100 metara i prsno, Marko Franjo s tri brončane medalje leđno na 50, 100 i 200 metara i Katja Koščak koja je osvojila četvrto mjesto i otplivala A limit na 200 leptir. Slijedi državno prvenstvo na kojem će nastupiti Ivan Sinjeri, Damjan Domanovac i Katja Koščak, koji su isplivali norme u svojim disciplinama.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI