Odlični na državnoj poluzavršnici, zapaženi na memorijalu u Sisku

Natjecateljice i natjecatelji koprivničkog Plivačkog kluba Cerine u subotu su nastupili na Memorijalu Mirjane Vasilj u Sisku. U vrlo jakoj konkurenciji među 600 plivačica i plivača najmlađi su ostvarili vrlo dobre rezultate, a na natjecanju su sudjelovali Marija Bunić, Eva Novak, Paula Lovasić, Stjepan i Karlo Tratnjak, Niko Car, Marko i Petar Ferčec, Lorena Markušić, Petar Junušić, David Dolenec, Erik Štefanec, Gašpar Marđetko Žufika, Marija Belčić, Tomislav Pobi, Vili Lipuš, Matija Perović, Mislav Skvaža, Teo Munić, Erik Petrić, Petar Domanovac i Domagoj Krapinec.

Krajem studenog Cerine su također nastupile u Sisku, no na Regionalnom prvenstvu Hrvatske na kojem su se posebno istaknuli Damjan Domanovac s drugim mjestom na 50 prsno i trećim na 100 metara i prsno, Marko Franjo s tri brončane medalje leđno na 50, 100 i 200 metara i Katja Koščak koja je osvojila četvrto mjesto i otplivala A limit na 200 leptir. Slijedi državno prvenstvo na kojem će nastupiti Ivan Sinjeri, Damjan Domanovac i Katja Koščak, koji su isplivali norme u svojim disciplinama.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI