Odlični nastupi koprivničkih atletičara

Atletičari AK Koprivnica uspješno su odradili peto kolo Hrvatske atletske lige sjever. Najuspješniji je bio Petar Slavinić koji je osvojio prvo mjesto u bacanju vortexa među limačima s hicem 43,04 metara.

Slavinić je bio uspješan treći i u trčanju na 300 metara. Drugo mjesto sovojila je Tija Požgaj na 60 metara za limačice, a isti je plasman ostvarila u skoku u dalj s osobnim rekordom od 3,77 metara.

Druga je bila i Lucija Veh u bacanju vortexa s osobnim rekordom. Dva treća mjesta osvojio je Luka Kvaternik, na 60 metara i na 80 metara s preponama. Treća mjesta osvojili su još mlađa kadetkinja Ivana Cenko na 80 metara s preponama, Matej Požgaj u bacanju vortexa i Ella Sever u utrci na 300 metara.

Nastupili su još Leni Novak, Iva Mikulec, Iris Kiš, Elena Kos, Zara Štefanić, Zara Rupčić, Dora Markušić, Melani Vrbnjak, Ivana Cenko, Lara ŠAfar, Tibor Korošec, Lukas Petrić, Matea Cenko i Luka Kolonić.

Foto: AK Koprivnica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI