Odlični rezultati ludbreških volontera na nacionalnoj vježbi

Gradsko društvo Crvenog križa Ludbreg nalazilo se od 9. do 12. rujna na Nacionalnoj vježbi Hrvatskog Crvenog križa u Jastrebarskom. Bili su dio predstavnika Varaždinske županije uz volontere Društva Crvenog križa Varaždin te su činili interventni tim u sastavu Željko Levanić, Damir Frntić, Ines Kobal, Nino Ivanuša i Martina Dugonjić.

Voditeljica vježbe “Jastrebarsko 2021.” bila je Matea Brižić, voditeljica službe za djelovanje u kriznim situacijama HCK. Taj tim bio je iznimno uspješan na vježbi te se prema rezultatima svrstao u sam vrh interventnih timova Republike Hrvatske. Uspješno su odradili sve zadatke te dobili odlične ocjene, a uskoro će se u Varaždinskoj županiji održati i edukacija volontera za interventni tim u koju će biti pozvani svi zainteresirani volonteri.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI