ODLUKA UPRAVE Radnicima Podravke ovaj mjesec stiže i božićnica i nagrada za dobro poslovanje

Godišnja nagrada isplaćuje se kao stimulacija za doprinos radnika ostvarenju ovogodišnjih poslovnih rezultata koji predstavljaju najbolji operativni rezultat u dugogodišnjoj povijesti Podravke - navode u tvrtki


Autor: podravski.hr — 11.12.2018. / 14:26 Aktualno

Radnici Podravke imaju razloga za zadovoljstvo

Radnicima Podravke u Hrvatskoj isplatit će se božićnica u vrijednosti od 1500 kuna neto, pri čemu će iznos od 1000 kuna biti isplaćen u novcu u prosincu s plaćom za studeni, dok će preostali iznos od 500 kuna radnici dobiti u bonu, priopćeno je danas iz koprivničke kompanije.
– Također, Uprava Podravke je donijela i odluku o isplati godišnje nagrade radnicima za uspješno poslovanje u 2018. godini, i to u vrijednosti od 1500 kuna neto. Iznos od 1000 kuna bit će isplaćen do 21. prosinca 2018. godine, a preostali dio nagrade u vrijednosti od 500 kuna radnici će dobiti u bonu. Godišnja nagrada isplaćuje se kao stimulacija za doprinos radnika ostvarenju ovogodišnjih poslovnih rezultata koji predstavljaju najbolji operativni rezultat u dugogodišnjoj povijesti Podravke – navode u tvrtki.
Tako će radnici uz mjesečnu plaću u prosincu dodatno primiti ukupno 3000 kuna neto.
– Uprava Podravke i ovim putem želi zahvaliti na zalaganju i trudu svim radnicima koji svakodnevno ulažu u rast i razvoj kompanije – naglasio je Marin Pucar, predsjednik Uprave.
FOTO: NIKOLA WOLF