ODMAH JE UHIĆEN Pijani vozač (34) prometnom policajcu prijetio smrću, ali nije se zaustavio samo na tome

Vozač je, osim toga, odbio alkotestiranje, kod sebe nije imao ni vozačku ni osobnu te je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike


Autor: podravski.hr — 04.03.2019. / 10:57 Crna kronika

Ilustracija / Zbog prijetnji prometnom policajcu odmah je uhićen

Pijani vozač (34) uhićen je jer je policajcu koji ga je zaustavio prijetio da će mu “ugroziti život”, priopćila je danas koprivnička Policijska uprava.

Vozač je, osim toga, odbio alkotestiranje, kod sebe nije imao ni vozačku ni osobnu te je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike.

– Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 34–godišnjakom sa šireg koprivničkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje. Sumnja se da je u subotu, 2. ožujka, između 19.10 i 19.20 sati u koprivničkom naselju Reki prilikom nadzora prometa prijetio policijskom službeniku riječima da će ugroziti njegov život. Bio je i pod vidnim utjecajem alkohola – priopćila je policija.

Zaključuju kako je “zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje protiv osumnjičenika podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku”. (rm)

FOTO: ILUSTRACIJA