Odobrena sredstva za stanovanje, hranu i obrazovanje

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Socijalno vijeće Grada Koprivnice i ove je godine imalo posla s razmatranjem i odobravanjem jednokratne pomoći obiteljima i samcima slabijeg imovinskog stanja koji imaju prebivalište na području Koprivnice.

– Koprivničanci koji prema ocjeni Socijalnog vijeća nisu u mogućnosti djelomično ili u cijelosti podmiriti osnovne životne potrebe kao što su troškovi stanovanja, nabava namirnica i higijenskih potrepština, lijekova, troškovi kod rođenja ili školovanja djeteta i slično dobiti će jednokratnu pomoć u novcu ili u naravi – kažu u Gradu.

Socijalno vijeće nekoliko puta godišnje odobrava ovakva sredstva građanima, a ovog puta odobreno je 18.266 kuna za troškove stanovanja, prehrane, odgoja i obrazovanja, liječenja i pogrebni troškovi. Najveći iznos odobren je za troškove stanovanja, 11.438 kuna. Uz to Grad svake godine odobrava i pomoć za nabavku ogrjevnog drva.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI