Održan dvodnevni kongres medicinskih sestara

Medicinske sestre organizirale su u Križevcima Četvrti kongres sestrinstva Koprivničko-križevačke županije. Kongres je održan radi poboljšanja kvalitete zdravstvene skrbi za korisnike njihovih usluga, ali i kao podrška u ovim teškim i izazovnim vremenima za cijeli zdravstveni sustav.

Tema ovog dvodnevnog događanja je ‘2020. Godina medicinskih sestara i primalja u sjeni pandemije COVID-19’,  s obzirom na to da zbog situacije s pandemijom prošle godine to nije bilo moguće prikladno obilježiti. Namjera je da se omogući svim medicinskim sestrama županije barem jednom sudjelovati na ovakvom stručnom skupu i kao aktivni sudionici, a u slučaju potrebe biti i na raspolaganju na svojim radilištima. Uime organizatora okupljene je pozdravila Ruža Evačić, glavna sestra Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek Koprivnica, zahvalivši svima na podršci i dolasku.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI