Održan Međunarodni dan darovitih učenika u OŠ Antun Nemčić Gostovinski

Od 2013. u Hrvatskoj se obilježava Međunarodni dan darovitosti, a škola Antun Nemčić Gostovinski uključila se od 2014. kroz organiziranje različitih aktivnosti, radionica, prezentacija, predavanja, istraživanja, izložbi kako bi dodatno potaknuli i motivirali učenike.

– Škola je sudjelovala u nizu europskih projekata s područja poticanja i razvoja darovitosti. Između ostalog su to projekti realizirani s Gradom Koprivnica i raznim projektima koji su osnažili kompetencije učitelja i učenika. Ove smo godine također pripremili niz aktivnosti prema hodogramu – rekla je Gordana Gazdić-Buhanec, ravnateljica.

Aktivnosti povodom Međunarodnog dana darovitih učenika obilježen je 18. ožujka u Osnovnoj školi Antun Nemčić Gostovinski, a neke od njih bile su: predstavljanje učenika, izvannastavne aktivnosti, rješavanje matematičkih zadataka, izrada instalacija od Lego kockica, edukativne igre, boravak u knjižnici, pokazivanje talenata, pjevanje i sviranje glazbala, snimanje filma, gledanje videouradaka, upoznavanje znanstvenih metoda, izložba radova i mnoge druge zanimljive školske i izvanškolske aktivnosti.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI