Održana Skupština Kluba mladih GDCK Koprivnica i Skupština mladih Hrvatskog Crvenog križa

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, u petak 26. ožujka 2021. godine, održana je Skupština Kluba mladih GDCK Koprivnica, koji već šest godina djeluje u društvu Crvenog križa.

Šest članova jednoglasno je prihvatilo Izvješće o radu za 2020. godinu te su donijeli Plan rada Kluba mladih za 2021. godinu. Odlučeno je, budući da se natjecanje mladih Crvenoga križa ove godine neće održati, da će oni nastaviti volontirati za socijalnu samoposlugu kod podjele i prikupljanja donacija, sudjelovat će u zajedničkim akcijama Hrvatskog Crvenog križa i u ostalim humanitarnim akcijama koje će se provoditi kroz godinu.

Članovima su se obratile voditeljica Kluba mladih Lidija Petras i predstavnica u Skupštini mladih Hrvatskog Crvenog križa, zaposlenica GDCK Koprivnica, Mateja Remetović.

Voditeljica Lidija Petras zahvalila je mladima na dosadašnjem angažmanu te im je napomenula kako je GDCK Koprivnica otvoren za sve nove ideje i aktivnosti mladih, a predstavnica u Skupštini Mateja Remetović zamolila je članove da nastave promovirati Klub mladih i slobodno uključe svoje prijatelje i kolege.

U subotu 27. ožujka 2021. godine Mateja Remetović, sudjelovala je na online Skupštini mladih HCK 2. i 3. saziva na kojoj su članovi izabrali ponovno za predsjednicu Ivu Vrebac te nove članove u Odbor mladih HCK, usvojena su izvješća za 2019. i 2020. godinu te Plan rada za 2021. godinu.

FOTO Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI