Održana tikvijada: Pobjednik Dječji vrtić Čarobna šuma

Gornjogradsko dobrotvorno i kulturno društvo LIPA Križevci održalo je tradicionalnu Tikvijadu Magde Lugomer Heručine. Kao i svih 18 do sada, i ovogodišnja 19. po redu bila je posvećena svim ženama koje trpe nepravdu i nasilje, a posebno u spomen Magde Logomer Herucine, Križevčanke koja je 1757. godine bila lažno optužena da je vještica. Zbog poznatih razloga, ove je godine, već druge po redu, Tikvijda održana u virtualnom obliku. Ljudi dobre volje, pojedinci i grupe, slali su fotografije svojih uradaka od tikava na Facebook stranicu Društva. Autori slika koje su dobile najviše „lajkova“ osvojili su medalje Magde Logomer Heručine.

Zlatnu medalju osvojio je Dječji vrtić Čarobna šuma – 180 lajkova, srebrnu medalju osvojio je Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci – 132 lajkova, a brončanu medalju osvojila je Udruga Maslačak Križevci – 91 lajk.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI