Održana Večer Paje Kanižaja

U prostorima novoizgrađenog DVD-a u Đelekovcu u petak je održana Večer Paje Kanižaja u spomen na poznatog književnika, novinara i televizijskog urednika koji je ovdje i rođen. Osim učenika Osnovne škole Mihovil Pavlek Miškina,  nastupili su i polaznici dječjeg vrtića, a u gostima su bili i učenici i djelatnici koprivničke Osnovne škole Braća Radić.

Bio je tu i glazbeni dio za koji su se pobrinuli tamburaši koje je okupio učitelj glazbene kulture, inače akademski glazbenik i trombonist Bruno Petak i koji su odsvirali nekoliko uglazbljenih pjesama Paje Kanižaja, a nastupila je i flautistica Tea Petak. Svojim su nastupom večer uljepšali sami Pajini nećaci i rođaci iz obitelji Sabolić, Mihalec i Đuranek, a prisutni su bili i ravnatelj Osnovne škole Braća Radić Krešo Grgac, kao i bivša đelekovečka načelnica Štefica Sirutka, te Mladen Levak, radijski voditelj i urednik. Organizator je Osnovna škola Mihovil Pavlek Miškina i Općina Đelekovec.

FOTO Krešo Puklavec

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI