Održani 3. Dani Zlate Brzeske: Na natječaj stigao 41 učenički rad

Drugi dio manifestacije 3. Dani Zlate Brzeske održani su prošli tjedan u Osnovnoj školi Veliki Bukovec, odakle ona i potječe. Organizirali su je Udruga za očuvanje prirodne i kulturne baštine te promidžbu seoskog turizma Vendi iz Đelekovca, čija je bila članica.  

hdr

Bila je autorica poezije i proze, a izdala je i tri knjige. Izrađivala je i ručne radove, umjetnička djela od konca i slame te aktivno sudjelovala u društvenom životu i humanitarnim akcijama. Preminula je prije tri godine, a njoj u čast od 2019. održava se trodnevna manifestacija. U Osnovnoj školi u Velikom Bukovcu ujedno je i održano proglašenje najuspješnijih sudionika likovnog i književnog natječaja osnovnoškolaca podravsko-međimurskoga kraja Zavičaj uz rijeku Dravu.  

Na ovogodišnji natječaj pristigao je 41 učenički rad, a svi su objavljeni u Zborniku radova. Manifestacija se nastavila u Malom Bukovcu, predstavljanjem knjige suvenira Moj zavičaj-Mali Bukovec/Veliki Bukovec u pjesmi i slici te izložbom radova autora zastupljenih u knjizi.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI