[OGLAS] Vodeći domaći proizvođač opreme za održavanje prometnica traži više radnika. Javite se do kraja tjedna!

Traže se četiri pomoćna radnika u bravariji i dva montažera mehaničara


Autor: podravski.hr — 10.09.2018. / 14:05 Aktualno

Tvrtka RASCO proizvode izvozi u više od 30 zemalja svijeta

RASCO je privatna brzorastuća hrvatska kompanija koja se tijekom 27 godina postojanja svrstala među vodeće europske proizvođače opreme za održavanje prometne infrastrukture.
Na temelju vlastitih inovativnih razvojnih rješenja, u našim pogonima i sjedištu kompanije u Kalinovcu proizvodimo tehnološki naprednu i pouzdanu opremu za održavanje visokog stupnja sigurnosti, pouzdanosti i efikasnosti prometnica. Proizvode danas izvozimo u preko 30 zemalja svijeta, čime osiguravamo više od 80 posto našeg prihoda.

Ako želite sudjelovati u našem budućem rastu i razvoju te postati vrijednim članom jednog od naših timova, kandidirajte se za poslove na radnome mjestu:

Pomoćni radnik u Bravariji (m/ž) – četiri izvršitelja
Ključni zadaci i odgovornosti: ispomoć pri radu na izradi bravarskih konstrukcija (priprema materijala, brušenje, čišćenje, interni transport), rad na održavanju čistoće i urednosti proizvodnog pogona.
Traženi profil kandidata: minimalno završena osnovna škola, odgovoran pristup poslu i zadacima.

Montažer – mehaničar (m/ž) – 2 izvršitelja
Ključni zadaci i odgovornosti: sastavljanje uređaja i proizvoda tvrtke RASCO montaža i spajanje uređaja na vozila, radioničko ispitivanje novomontiranih uređaja, podešavanje novomontiranih uređaja, unos zapisa o ispravku i doradi normativa montaže i montažnih sastavnica.
Traženi profil kandidata: SSS automehaničar, strojobravar, 1 godina radnog iskustva na sličnim poslovima, no razmotrit ćemo i zamolbe kandidata bez iskustva, odgovoran pristup poslu, izražena preciznost.

Što vam nudimo
Dodatne edukacije vezane uz specifičnosti radnog mjesta i edukacije namijenjene osobnom razvoju, dinamično radno okružje, mogućnost napredovanja unutar odjela i kompanije.

Kako se prijaviti
Pošaljite nam svoj životopis i zamolbu do 16. rujna 2018. godine s oznakom radnog mjesta za koje se prijavljujete na e-mail adresu ljudski.resursi@rasco.hr ili poštom na: Kolodvorska 120b, 48361 Kalinovac.
FOTO: RASCO